LEGO Harry Potter - Coliba lui Hagrid 75947
  • LEGO Harry Potter - Coliba lui Hagrid 75947

Coliba lui Hagrid

75947
319,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Salvează-l pe Buckbeak™ hipogriful de Ministrul Magiei și călăul malefic! Acest set de joc grozav LEGO® Harry Potter™ și Prizonierul din Azkaban™ te duce cu Harry, Ron Weasley™ și Hermione Granger™ la coliba lui Hagrid, plină cu lucrurile lui Hagrid și un foc ce arde tihnit.

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
496
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Harry Potter

Coliba lui Hagrid (75947) LEGO Harry Potter

Salvează-l pe Buckbeak™ hipogriful de Ministrul Magiei și călăul malefic! Acest set de joc grozav LEGO® Harry Potter™ și Prizonierul din Azkaban™ te duce cu Harry, Ron Weasley™ și Hermione Granger™ la coliba lui Hagrid, plină cu lucrurile lui Hagrid și un foc ce arde tihnit. Când sosește Ministrul, ascunde-te printre dovlecii lui Hagrid, apoi desfă lanțul și condu-l pe Buckbeak în siguranță. Dar fii atent - Călăul este hotărât să-și folosească securea!

Include șase minifigurine LEGO® Harry Potter™: Hagrid™, Harry Potter, Ron Weasley™, Hermione Granger™, călăul și Ministrul Magiei, plus o figurină construibilă Buckbeak™ ce are cap și aripi articulate și e legat cu un lanț detașabil.

Acest set LEGO® Harry Potter™ conține coliba lui Hagrid cu două sectiuni construibile și cu un teren de dovleci la exterior.

Camera cu rol de birou din coliba lui Hagrid este dotată cu un scaun, o lumânare, un cufăr, o broască de ciocolată, un ziar Daily Prophet și un păianjen.

Camera principală din coliba lui Hagrid include o masă cu două scaune, un fotoliu, un șemineu cu cărămidă luminoasă, un bol cu ou, un sac, o vitrină, umbrela roz a lui Hagrid, o lopată, un ceainic, o lingură, o tigaie, un lasou, o mătură și o găleată.

Include și dovleci, un topor, trei baghete magice, pălăria Ministrului Magiei și un lanț detașabil pentru Buckbeak.

Coliba lui Hagrid™ măsoară peste 16 cm înălțime, 23 cm lungime și 12 cm lățime.

Buckbeak™ cu aripile deschise măsoară peste 5 cm înălțime, 7 cm lungime și 12 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

75947

Date produs

Număr piese
496
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Harry Potter