LEGO Friends - Inimioara de vară a Emmei 41385
  • LEGO Friends - Inimioara de vară a Emmei 41385

Inimioara de vară a Emmei

41385
39,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Emma LEGO® Friends explorează adâncurile pe scuterul ei de mare pentru a găsi inspirație la ultimele ei creații. Ajută-o să exploreze fundul mării pe scuterul ei subacvatic. Cu ochiul format pentru lucruri frumoase, ea observă o piatră prețioasă.

Număr piese
86
Categorie
LEGO Friends

Inimioara de vară a Emmei (41385) LEGO Friends

Emma LEGO® Friends explorează adâncurile pe scuterul ei de mare pentru a găsi inspirație la ultimele ei creații. Ajută-o să exploreze fundul mării pe scuterul ei subacvatic. Cu ochiul format pentru lucruri frumoase, ea observă o piatră prețioasă. Se scufundă pentru a o culege înainte ca obrăznicătura de crab să o apuce în gheare! Ajunsă pe uscat, așeaz-o pe placa cu nume de prosop de plajă, ca să se usuce la soare. Împachetează toate elementele, și ia cu tine această Cutie inimă LEGO oriunde te-ai duce.

Această cutie LEGO® Friends include o mini-păpușă Emma și o figurină crab.

Cutia în formă de inimă se construiește din piese care folosesc culorile Emmei și include o placă netedă cu numele acesteia.

Accesoriile LEGO® Friends din acest set includ elemente de alge si corali, o perlă, labe de înot, cască de scufundări și un tub de oxygen.

Seturile LEGO® Friends încurajează joaca, imaginația și construcția creativă și distractivă.

Fanii LEGO® Friends vor putea împacheta tot în această inimoară LEGO adorabilă și o vor putea lua cu ei oriunde ar merge!

Explorează personalitățile tuturor prietenelor din orașul Heartlake adăugând la colecție și celelalte inimioare LEGO® Friends: 41384 Inimioara de vară a Andreei, 41386 Inimioara de vară a lui Stephanie, 41387 Inimioara de vară a Oliviei și 41388 Inimioara de vară a Miei.

Acest set de vară face parte dintr-o lume LEGO® Friends plină de eroi și scenarii din viața de zi cu zi.

Cutia în formă de inimă măsoară peste 3 cm înălțime, 7 cm lungime și 7 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41385

Date produs

Număr piese
86
Categorie
LEGO Friends