LEGO Friends - Debarcaderul cu distracții din Heartlake 41375
  • LEGO Friends - Debarcaderul cu distracții din Heartlake 41375

Debarcaderul cu distracții din Heartlake

41375
599,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Fii gata de o întreagă zi de veselie la Debarcaderul cu distracții din Heartlake City. Urcă-te în carusel, dar înregistrează mai întâi bagajele ca să nu-ți pierzi lucrurile! Măsoară înălțimea curajoasei Emma LEGO® Friends înainte de plecarea ei

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
1251
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Friends

Debarcaderul cu distracții din Heartlake City (41375) LEGO Friends

Fii gata de o întreagă zi de veselie la Debarcaderul cu distracții din Heartlake City. Urcă-te în carusel, dar înregistrează mai întâi bagajele ca să nu-ți pierzi lucrurile! Măsoară înălțimea curajoasei Emma LEGO® Friends înainte de plecarea ei cu nava fantomă a piraților printre schelete, lilieci și păianjeni înfricoșători. Țipă în fața camerei foto în timp de Chloe, costumată în sirenă îți face o fotografie. Să sperăm că va ieși bine căci altfel va trebui să accepți consecințele!

Acest set include 5 mini-păpuși: Olivia, Emma, Stephanie, Zack și Chloe, plus un delfin, o pasăre și 2 minifigurine schelet.

Parcul de distracții LEGO este alcătuit dintr-un chioșc de bilete, un stand de snacksuri, roata norocului, un carusel cu hinte și o corabie bântuită.

Corabia are un semn pentru măsurarea înălțimii, o barieră la intrare, o barcă și o șină de roller coaster care trece printr-o serie de scenarii înfricoșătoare.

Accesoriile parcului de distracții includ popcorn, înghețată, vafe, un bilet de intrare, bani, telefon mobil, o poșetă, o prăjitură, brioșe, pizza și un ursuleț de pluș.

Corabia-fantomă a piraților include cortine și vele noi pentru 2019, o timonă, un pocal auriu și o sticlă, felinare, săbii, un cufăr, pietre prețioase, un ceaun, o undiță, o scoică uriașă, o caracatiță și o meduză, monede de aur, un păianjen, un scorpion, un liliac, diverse creaturi subacvatice, o cameră foto, o cărămidă luminoasă, un coral și o ancoră.

Acest produs necesită 2 baterii LR 41 de 1,5V incluse în set.

Împreună cu 41373 Caruselul Caracatiță și 41337 Bucla Subacvatic pentru a crea un parc de distracții imens plin de ocazii pentru joaca socială.

Corabia-fantomă măsoară peste 30 cm înălțime, 17 cm lățime și 40 cm lungime.

Caruselul măsoară peste 26 cm înălțime, 18 cm lățime și 18 cm lungime.

Include o cărămidă luminoasă.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41375

Date produs

Număr piese
1251
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Friends