LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407
  • LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407
  • LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407
  • LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407
  • LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407
  • LEGO Friends - Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei 41407

Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei

41407
49,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Petrece timp cu Olivia și potolește-ți pofta de dulce în magazinul cu gustări din ciocolată și bomboane. Ia un băț si înmoaie-l în fântâna de ciocolată.

Vârsta recomandată: 6+ ani

Număr piese
47
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei (41407) LEGO Friends

Petrece timp cu Olivia și potolește-ți pofta de dulce în magazinul cu gustări din ciocolată și bomboane. Ia un băț si înmoaie-l în fântâna de ciocolată. Ajut-o pe Olivia să aleagă niste bomboane, apoi plătește la casă pentru ele. Și ultima delicatesă?

Deschide cubul pentru a descoperi animăluțul misterios care se ascunde înăuntru! Colecționează celelalte 4 cuburi, apoi stivuiește-le sau conectează-le pentru a crea propriul tău mini-mall.

Micul tău cumpărător va fi fericit ca un copil într-o cofetărie cu setul LEGO® Friends 41407 Cubul de joacă și cumpărături al Oliviei. În interiorul acestei jucării portabile se află o mini-păpușă, o mini cofetărie, o grămadă de accesorii și o fântână de ciocolată de jucărie! Include și un animal misterios ce abia așteaptă să fie descoperit!

Toate elementele se construiesc cu ușurință și sunt detașabile, fiind perfecte pentru copiii ce doresc să se joace afară. Construcțiile se atașează pe baza cubului, ceea ce înseamnă că sunt șanse mult mai mici ca piesele să se piardă! Cele două jumătăți ale cubului pot fi despărțite, încurajând copiii să împărtășească distracția cu prietenii.

Oferă-le copiilor ocazia de a se juca în timp ce călătoresc cu acest set portabil cu o mini-păpușă. Aceștia își vor putea imagina scenarii în care vând sau cumpără prăjituri din cofetăria care se poate împacheta în acest cub compact.

Include o mini-păpușă Olivia, o figurină animal de descoperit, o fântână de ciocolată, un aparat de dulciuri și o grămadă de accesorii, plus autocolante pentru a personaliza cubul.

Copiii pot scoate construcțiile din cub pentru joacă sau le pot împacheta în cub și lua cu ei peste tot. Cuburile se conectează între ele, obținând diverse forme interesante.

Construcțiile ușoare din cuburile de joacă sunt un mod excelent de a le introduce copiilor universul LEGO. Reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Fiecare cub măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, fiind o jucărie perfectă pe care să o iei cu tine la drum.

Fiecare cub de joacă le oferă celor mici șansa de a descoperi o parte din lumea LEGO Friends. Sunt 5 cuburi de colecționat, fiecare având câte un animal misterios într-o anumită culoare. Arată-le copiilor lumea din Heartlake, unde vor învăța cât de distractivă e fiecare zi petrecută alături de prieteni.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41407

Date produs

Număr piese
47
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Friends