LEGO Friends - Cubul de joacă de cumpărături al Stephaniei 41406
  • LEGO Friends - Cubul de joacă de cumpărături al Stephaniei 41406

Cubul de joacă de cumpărături al Stephaniei

41406
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Este timpul să-ți îmbunătățești coafura cu acest magazin compact cu accesorii pentru înfrumusețare. Pășește în interior și vei găsi câteva produse super care te vor face și mai frumoasă. Pune-ți un parfum nou.

Număr piese
44
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă de cumpărături al Stephaniei (41406) LEGO Friends

Este timpul să-ți îmbunătățești coafura cu acest magazin compact cu accesorii pentru înfrumusețare. Pășește în interior și vei găsi câteva produse super care te vor face și mai frumoasă. Pune-ți un parfum nou. Cumpără câteva funde frumoase. Ajut-o pe Stephanie să încerce o nouă nuanță de ruj. Joacă-te cu un animăluț misterios. Ia-ți cubul în călătoriile tale pentru a vă juca de-a coafezele cu o prietenă. Colecționează toate cele 5 cuburi și creează propriul tău mini-mall!

Inspiră distracție creativă LEGO Friends cu acest set portabil cu o mini-păpușă. Acest magazin de cosmetice le permite copiilor să recreeze scenarii realiste de mers la cumpărături.

Include o mini-păpușă Stephanie, o figurină animal de descoperit, un magazin de cosmetice și accesorii precum o perie de păr și farduri, precum și autocolante pentru a personaliza cubul.

Copiii pot scoate construcțiile din cub pentru joacă sau le pot împacheta în cub și lua cu ei peste tot. Cuburile se conectează între ele, obținând diverse forme interesante.

Construcțiile ușoare din cuburile de joacă sunt un mod excelent de a le introduce copiilor universul LEGO. Reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Fiecare cub măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, fiind o jucărie perfectă pe care să o iei cu tine la drum.

Fiecare cub de joacă LEGO Friends conține un animal misterios într-o anumită culoare. Copiii vor adora să le colecționeze și vor fi captivați de flexibilitatea cubului.

Fiecare cub de joacă le oferă celor mici șansa de a descoperi o parte din lumea LEGO Friends. Sunt 5 cuburi de colecționat și pot fi combinate între ele pentru a crea diverse forme interesante. Introdu-le copiilor lumea orașului Heartlake – un loc unde își pot îndeplini visele alături de prietenii lor fabuloși!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41406

Date produs

Număr piese
44
Categorie
LEGO Friends