LEGO Friends - Cubul de joacă de cumpărături al Miei 41408
  • LEGO Friends - Cubul de joacă de cumpărături al Miei 41408

Cubul de joacă de cumpărături al Miei

41408
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Acest cub simpatic contine un minicinematograf, suficient de mic pentru a te bucura de filme oriunde ai merge. Foloseste masina pentru a face niste popcorn de rontăit în timpul filmului, apoi ajut-o pe Mia să-si găsească locul.

Număr piese
37
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă de cumpărături al Miei (41408) LEGO Friends

Bucură-te de filme în mers! Acest cub simpatic contine un minicinematograf, suficient de mic pentru a te bucura de filme oriunde ai merge. Foloseste masina pentru a face niste popcorn de rontăit în timpul filmului, apoi ajut-o pe Mia să-si găsească locul. Asează animălutul misterios lângă Mia, căci spectacolul e gata să înceapă. Împarte cubul pentru a-l împărtăsi cu o prietenă sau colectionează-le pe toate 5 si conectează-le pentru a face propriul tău mini-mall!

Deschide acest cub de joacă LEGO Friends pentru a dezlănțui distracție garantată! Conține o mini-păpușă, un aparat de popcorn și autocolante pentru personalizarea setului.

Include și o figurină animal ce așetaptă să fie descoperită. Accesoriile dau viață jocului pe roluri, iar autocolantele incluse sunt perfecte pentru a personaliza cubul.

Copiii pot scoate construcțiile din cub pentru joacă sau le pot împacheta în cub și lua cu ei peste tot. Cuburile se conectează între ele, obținând diverse forme interesante.

Construcțiile ușoare din cuburile de joacă sunt un mod excelent de a le introduce copiilor universul LEGO. Reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Fiecare cub măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, fiind o jucărie perfectă pe care să o iei cu tine la drum.

Fiecare cub de joacă le oferă celor mici șansa de a descoperi o parte din lumea LEGO Friends. Mai sunt încă 4 cuburi de colecționat, fiecare având câte un animal misterios într-o anumită culoare. Copiii se vor bucura cu siguranță de elementul de surpriză oferit de acest set! Cuburile se pot conecta în diverse moduri, obținând tot felul de forme interesante. Ajută-i pe copii să descopere orașul Heartlake, locul unde aceștia vor putea întâni un prieten exact ca ei.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41408

Date produs

Număr piese
37
Categorie
LEGO Friends