LEGO Friends - Cubul de joacă al Stephaniei 41401
  • LEGO Friends - Cubul de joacă al Stephaniei 41401

Cubul de joacă al Stephaniei

41401
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Stephanie este în bucătărie și gătește de zor! Ajut-o să născocească o rețetă genială de cofetărie. Ea are un animal misterios care-i vine în ajutor. Oare cine o fi? Deschide cubul pentru a te bucura de surpriză.

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
44
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă al Stephaniei (41401) LEGO Friends

Stephanie este în bucătărie și gătește de zor! Ajut-o să născocească o rețetă genială de cofetărie. Ea are un animal misterios care-i vine în ajutor. Oare cine o fi? Deschide cubul pentru a te bucura de surpriză. Închide-l și du-l la prietenul tău, unde îl poți diviza în 2 și poți partaja distracția Friends. Apoi stivuiește-l sau conectează-l cu alte cuburi pentru a crea un exponat super de birou!

Cubul de joacă al lui Stephanie include o mini-păpușă, un animal de jucărie, un tort de jucărie, 2 scene construibile cu tematică de cofetărie și numeroase accesorii, precum și un autocolant pentru personalizarea construcțiilor

Fiecare cub se poate suprapune sau conecta cu 4 alte cuburi pentru a crea forme distractive sau pentru joaca alături de alți prieteni.

Fiecare cub  conține o construcție legată de pasiunea uneia dintre cele 5 prietene. Sunt 5 cuburi de colecționat, fiecare cu câte un animal misterios în diverse culori, ceea ce oferă acestor seturi un element de supriză. Copiii pot suprapune sau conecta aceste cuburi pentru a crea forme distractive.

Seturile de construcție LEGO Friends sunt jucăriile perfecte care îi încurajează pe copii să își exploreze interesele cu ajutorul celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

41401

Date produs

Număr piese
44
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends