Cubul de joacă al Oliviei

41402
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Atenție! Lecția de știință a Oliviei tocmai începe. Ajută-o să facă o cremă în laboratorul ei cu ajutorul unui animal misterios. Fii atent când scrie formula științifică pe tablă.

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
40
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă al Oliviei (41402) LEGO Friends

Atenție! Lecția de știință a Oliviei tocmai începe. Ajută-o să facă o cremă în laboratorul ei cu ajutorul unui animal misterios. Fii atent când scrie formula științifică pe tablă. Ia cubul cu tine oriunde mergi sau du-l la prietenul tău, unde îl poți diviza în 2 pentru a partaja distracția LEGO® Friends! Colecționează-le pe toate 5 și stivuiește-le sau conectează-le pentru a le expune așa cum dorești.

Cubul de joacă al Oliviei include o mini-păpușă și un animal de jucărie, o sală de clasă, un laborator și accesorii pentru mini-păpușă, plus autocolante pentru personalizarea construcției.

Această jucărie adorabilă, compactă și colecționabilă le permite copiilor să se joace oriunde ar merge.

Fiecare cub se poate suprapune sau conecta cu 4 alte cuburi pentru a crea forme distractive sau pentru joaca alături de alți prieteni.

Fiecare cub  conține o construcție legată de pasiunea uneia dintre cele 5 prietene. Sunt 5 cuburi de colecționat, fiecare cu câte un animal misterios în diverse culori, ceea ce oferă acestor seturi un element de supriză. Copiii pot suprapune sau conecta aceste cuburi pentru a crea forme distractive.

Seturile de construcție LEGO Friends sunt jucăriile perfecte care îi încurajează pe copii să își exploreze interesele cu ajutorul celor 5 fete din orașul Heartlake – Stephanie, Mia, Andrea, Emma și Olivia.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

41402

Date produs

Număr piese
40
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends