LEGO Friends - Cubul de joacă al Andreei 41400
  • LEGO Friends - Cubul de joacă al Andreei 41400

Cubul de joacă al Andreei

41400
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Andreea este gata să interpreteze noul ei cântec. Ajută-o să se pregătească pentru spectacol. Ea are un animal misterios care o ajută să verifice sunetul. Oare cine o fi? Deschide cubul și bucură-te de surpriză!

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
49
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends

Cubul de joacă al Andreei (41400) LEGO Friends

Andreea este gata să interpreteze noul ei cântec. Ajută-o să se pregătească pentru spectacol. Ea are un animal misterios care o ajută să verifice sunetul. Oare cine o fi? Deschide cubul și bucură-te de surpriză! Închide-l și du-l la prietenul tău, unde îl poți diviza în 2 și poți partaja distracția Friends. Apoi îl poți stivui sau îl poți conecta cu alte cuburi. Tu decizi cum vrei să joci!

Cubul de joacă al Andreei include o mini-păpușă și un animal de jucărie, un pian și o scenă. Accesoriile pentru mini-păpușă includ un microfon de jucărie și autocolante pentru personalizarea construcției.

Această jucărie adorabilă, compactă și colecționabilă le permite copiilor să se joace oriunde ar merge.

Fiecare cub se poate suprapune sau conecta cu 4 alte cuburi pentru a crea forme distractive sau pentru joaca alături de alți prieteni.

Fiecare cub măsoară peste 8 cm lățime și 6 cm înălțime, fiind un cadou perfect pentru copiii cu vârste de peste 6 ani care adoră jucăriile compacte. Aceste construcții portabile viu colorate sunt ideale și pentru a le transporta în călătorii și excursii.

Orașul Heartlake din universul LEGO Friends îi întâmpină cu brațele deschise pe toti tinerii constructori, fiind locul unde aceștia pot realiza orice își doresc alături de prietenii lor cei mai buni.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

41400

Date produs

Număr piese
49
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Friends