LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398
  • LEGO Friends - Casa lui Stephanie 41398

Casa lui Stephanie

41398
209,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Micii constructori se vor putea juca pe roluri cu acest set LEGO® Friends 4+ Casa lui Stephanie (41398). Aceștia își pot imagina că sunt Stephanie, relaxându-se în dormitorul ei confortabil

Vârsta recomandată: 4+ ani

Număr piese
170
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Friends
Cod EAN
5702016618853

Casa lui Stephanie (41398) LEGO Friends

Intră și bucură-te de o zi de joacă cu Stephanie! Mama și tatăl ei sunt aici pentru a-ți spune bun venit în locuința lor. Petrece timp în dormitorul ei. Ajut-o să-și perie părul la măsuța de toaletă în timp ce-ți arată trofeul sportiv câștigat.

E timpul pentru o gustare în bucătărie - nu uita să te speli pe mâini la baie. Joacă-te la leagănul din grădină, apoi explorează cartierul cu bicicleta.

Micii constructori se vor putea juca pe roluri cu acest set LEGO® Friends 4+ Casa lui Stephanie (41398). Aceștia își pot imagina că sunt Stephanie, relaxându-se în dormitorul ei confortabil, sau pot juca rolul mamei și al tatălui care își îngrijesc fiica și cățelul Dash.

Secțiunea de la etaj este detașabilă, oferindu-le copiilor acces de joacă la parterul plin de detalii. Acest lucru înseamnă și că doi prieteni se pot distra împreună, jucându-se fiecare cu câte un etaj în același timp! Casa este plină cu decorații drăguțe care aduc la viață distracția creativă și include un balansoar în miniatură, perfect pentru joaca la exteriorul casei.

Micii constructori se vor bucura de ore întregi de joacă plină de imaginație cu acest set 4+ Casa lui Stephanie (41398). Preșcolarii vor adora să construiască casa și să se joace cu ea, recreând scene din serialul TV LEGO® Friends sau inventându-și propriile povești.

Această jucărie pentru copii include mini-păpușile LEGO Friends Stephanie, Alicia și James, un cățel, plus toate cărămizile necesare pentru a construi o casă pe două niveluri cu dormitor, baie, bucătărie, sufragerie și balansoar în grădină.

Acest set de construcție conține o placă de bază și un element de zid care sunt simplificate, făcând construcția ușoară pentru ca distracția pe roluri să înceapă rapid. Accesoriile drăguțe încurajează joaca creativă.

Această jucărie este un cadou excelent pentru copiii care adoră scenariile de joacă pe roluri din viața de familie. Setul din 170 de piese reprezintă un cadou ideal și pentru toți copiii cu vârste de la 4 ani în sus.

Măsurând peste 16 cm înălțime și 12 cm lățime, acest set ocupă puțin loc expus. Este compatibil cu alte piese LEGO, oferindu-le copiilor șansa de a-și extinde joaca cu alte seturi pe care le au acasă.

Acest set 4+ reprezintă un mod distractiv prin care copiii preșcolari vor învăța să construiască și include două cărămizi simplificate speciale care îi vor ajuta pe constructorii începători să creeze seturi de joacă pe cont propriu. Cu aplicația gratuită pentru telefoane și tablete, copiii primesc și Instructions Plus, unde își vor putea vedea digital creațiile, dezvoltându-și imaginația și încrederea în abilitățile lor de construcție.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41398

Date produs

Număr piese
170
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Friends
Cod EAN
5702016618853

S-ar putea sa-ti placa