LEGO DUPLO - Tren cu aburi 10874
  • LEGO DUPLO - Tren cu aburi 10874

Tren cu aburi

10874
289,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Copiii mici pot deveni mecanici de locomotivă cu motorul Împinge și pornește - o împingere ușoara înainte sau înapoi pune trenul în mișcare, iar o apucare ferma sau o ridicare de pe sine îl opresc.

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
59
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Duplo

Tren cu aburi (10874) LEGO DUPLO

Trenul cu aburi 10874 LEGO® DUPLO® este acum și mai ușor de controlat și interacționat în multiple moduri pentru copilașul tău. Copiii mici pot deveni mecanici de locomotivă cu motorul Împinge și pornește - o împingere ușoara înainte sau înapoi pune trenul în mișcare, iar o apucare fermă sau o ridicare de pe șine îl opresc.

Ajută-i să pună cele 5 caramizi colorate de acțiune de-a lungul șinelor pentru a claxona, a aprinde sau a stinge luminile, a staționa și a realimenta, a schimba direcția și a opri trenul după cum doresc. Cu gara, basculanta de cărbuni, 2 figurine DUPLO plus figurina animal, și șinele simple de tren de jucărie incluse în acest set LEGO DUPLO, preșcolarii se pot bucura de clasica și distractiva joacă cu trenuri.

Descarcă aplicația opțională pentru a descătușa chiar mai multe posibilități de joacă, incluzând funcția de telecomandă și activități amuzante pentru copilașul tău!

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10874

Date produs

Număr piese
59
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Duplo