LEGO DUPLO - Șine de cale ferată 10882
  • LEGO DUPLO - Șine de cale ferată 10882

Șine de cale ferată

10882
99,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Cu treceri de nivel, opriri, macazuri și o combinație de șine curbate și drepte, ei pot face atât de multe lucruri! Preșcolarii vor adora de asemenea să pună cărămidă roșie de acțiune pe șine făcând să oprească orice tren DUPLO

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
23
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Șine de tren
Categorie
LEGO Duplo

Șine de cale ferată (10882) LEGO DUPLO

Oferă posibilități nesfârșite copilașului tău pentru a construi o șina grozavă pentru oricare set de tren DUPLO nou sau existent, cu aceste șine de cale ferată 10882 LEGO DUPLO. Cu treceri de nivel, opriri, macazuri și o combinație de șine curbate și drepte, ei pot face atât de multe lucruri! Preșcolarii vor adora de asemenea să pună cărămidă roșie de acțiune pe șine făcând să oprească orice tren DUPLO compatibil când ajunge la ea (inclusiv Trenul cu aburi 10874 sau Marfarul 10875).

- Conține o șină dreaptă și 10 sine curbe, plus două opriri, o barieră și o cărămidă roșie de acțiune (care oprește trenul).

- Folosește acest set cu 10874 Tren cu aburi sau 10875 Marfar pentru a extinde posibilitatile de joacă cu colecția ta de trenuri LEGO® DUPLO®.

- Arată-i copilului tău cât de ușor este să așezi cărămida roșie pe calea ferată și să faci orice tren LEGO® DUPLO® compatibil, precum 10874 Tren cu aburi sau 10875 Marfar, să să oprească în momentul în care trece peste aceasta.

- șinele incluse în acest set reprezintă cadoul ideal pentru orice fan al trenurilor LEGO® DUPLO® și sunt compatibile cu colecția copilului tău de trenuri LEGO® DUPLO® (cărămizile cu acțiuni nu sunt compatibile cu trenurile DUPLO mai vechi).

- Produsele LEGO® DUPLO® sunt concepute special pentru a fi distractive și sigure în mâini mici.

- Combină cu 10872 Pod și șine de cale ferată pentru și mai multe combinații de șine și distracție cu trenuri LEGO® DUPLO®.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10882

Date produs

Număr piese
23
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Șine de tren
Categorie
LEGO Duplo