LEGO DUPLO - Primul meu puzzle distractiv 10885
  • LEGO DUPLO - Primul meu puzzle distractiv 10885

Primul meu puzzle distractiv

10885
99,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Jucăria Primul meu puzzle distractiv LEGO® DUPLO® pentru copilași este un mod ușor și antrenant în care copiii foarte mici pot începe să potrivească, să construiască și să stivuiască blocuri. 

Număr piese
15
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Primul meu puzzle distractiv (10885) LEGO DUPLO

Jucăria Primul meu puzzle distractiv LEGO® DUPLO® pentru copilași este un mod ușor și antrenant în care copiii foarte mici pot începe să potrivească, să construiască și să stivuiască blocuri. Creează și comunică cu preșcolarul tău ajutându-l să sorteze cărămizile pe culori și să le stivuiască în ordinea corectă pentru a rezolva aceste puzzle-uri cu animale preferate ușor de construit pentru copii. Apoi demontează-le, amestecă-le și stimulează-i imaginația încurajându-l să creeze propriile lui animale haioase!

Cărămizile DUPLO incluse în această distractivă jucărie puzzle cu blocuri pentru copilași sunt concepute special pentru siguranța mânuțelor mici.

Conține cinci puzzle-uri LEGO® DUPLO® cu animale pentru copii: o pasăre flamingo, o zebră, o girafă, un crocodil și un tigru.

Ajută-ți copilul să stăpânească abilități de construcție și motorii fine, în timp ce se joacă cu aceste cărămizi pentru a completa puzzle-urile.

Încurajează dezvoltarea lingvistică, socială și emoțională a copiilor, învățându-i lucruri noi prin joaca cu aceste animăluțe adorabile.

Posibilitățile nelimitate de joacă ale jucăriilor LEGO® DUPLO® îi vor ajuta pe preșcolari să devină gânditori creativi.

Produsele LEGO® DUPLO® au fost gândite special pentru a fi distractive și sigure în mâinile mici.

Acest set reprezintă un cadou ideal pentru preșcolari.

Fiecare animal măsoară peste 12 cm înălțime, 6 cm lățime și 3 cm adâncime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10885

Date produs

Număr piese
15
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo