LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872
  • LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872
  • LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872
  • LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872
  • LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872
  • LEGO DUPLO - Pod și șine de cale ferată 10872

Pod și șine de cale ferată

10872
119,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Adaugă acest set LEGO® DUPLO® 10872 Pod și șine de cale ferată la oricare set de tren DUPLO nou sau existent, și dezvoltă abilități de construcție timpurii pe măsură ce copilașul tău construiește podul înalt, și aranjează șinele trenului de jucărie după bunul plac.

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
70
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Șine de tren
Categorie
LEGO Duplo

Pod și șine de cale ferată (10872) LEGO DUPLO

Adaugă acest set LEGO® DUPLO® 10872 Pod și șine de cale ferată la oricare set de tren DUPLO nou sau existent, și dezvoltă abilități de construcție timpurii pe măsură ce copilașul tău construiește podul înalt, și aranjează șinele trenului de jucărie după bunul plac. Ajută-ți preșcolarul să pună cărămida galbenă de acțiune pe șine pentru a face trenurile compatibile DUPLO să claxoneze când trec peste ea.

Include și o figurina muncitor constructor LEGO DUPLO, 2 cărămizi separate, o lopată ți o valiză pentru a prelungi joaca pe roluri și distracția poveștilor.

- Include un muncitor LEGO® DUPLO® cu lopată și valiză.

- Conține 8 șine drepte, 4 șine în pantă din care se construiește podul și o cărămidă galbenă de acțiune (sunet de claxon).

- Folosește acest set cu 10874 Tren cu aburi sau 10875 Marfar pentru a extinde posibilitățile de joacă cu colecția ta de trenuri LEGO® DUPLO®.

- Arată-i copilului tău cât de ușor este să așezi caramida galbenă pe calea ferată și să faci orice tren LEGO® DUPLO® compatibil, precum 10874 Tren cu aburi sau 10875 Marfar, să claxoneze în momentul în care trece peste aceasta.

- șinele incluse în acest set sunt compatibile cu colecția copilului tău de trenuri LEGO® DUPLO®.

- Include două cărămizi extra, o lopată și o valiză.

- Aceste sine de tren reprezintă un cadou ideal pentru orice fan preșcolar al trenurilor.

- Produsele LEGO® DUPLO® sunt concepute special pentru a fi distractive și sigure în mâini mici.

- Combină cu 10882 șine cale ferată pentru și mai multe combinații de șine și distracție cu trenuri LEGO® DUPLO®.

- Podul are o înălțime de peste 12 cm în cel mai înalt punct.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10872

Date produs

Număr piese
70
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Șine de tren
Categorie
LEGO Duplo