LEGO Duplo - Pavilion de tir 10839
  • LEGO Duplo - Pavilion de tir 10839

Pavilion de tir

10839
119,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Copilașii vor adora să tragă cu tunul în cele trei ținte de la standul Pavilionului de tir LEGO® DUPLO®. Încurajează-i să se distreze în tentativa de a le dărâma, câștigând un premiu pentru una dintre cele două figurine DUPLO.

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
32
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Pavilion de tir (10839) LEGO DUPLO

Copilașii vor adora să tragă cu tunul în cele trei ținte de la standul Pavilionului de tir LEGO® DUPLO®. Încurajează-i să se distreze în tentativa de a le dărâma, câștigând un premiu pentru una dintre cele două figurine DUPLO. Ajută-i să aducă o băutură de la chioșcul de sucuri, apoi reconstruiți-l împreună și jucați-vă din nou!

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10839

Date produs

Număr piese
32
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo