LEGO DUPLO - Parc mare de distracții 10840
  • LEGO DUPLO - Parc mare de distracții 10840

Parc mare de distracții

10840
389,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Copilașii vor adora să construiască Roata Ferris și să o învârtă pentru a privi forfota mașinilor, să rotească caruselul cu funcție de roată dințată și cei patru cai de călărit, și să se joace iar și iar pe toboganele mari și vălurite. 

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
106
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Parc mare de distracții (10840) LEGO DUPLO

Interpretează scene distractive de weekend în familie cu figurine moderne LEGO® DUPLO®, la Marele parc de distracții colorat și strălucitor. Copilașii vor adora să construiască Roata Ferris și să o învârtă pentru a privi forfota mașinilor, să rotească caruselul cu funcție de roată dințată și cei patru cai de călărit, și să se joace iar și iar pe toboganele mari și vălurite. Ei mai pot să conducă micul tren și să viziteze chioșcul de înghețată, pot desprinde înghețata gigantică, dând-o mămicii sau tăticului! Include cinci figurine DUPLO.

Sunt incluse 5 figurine LEGO® DUPLO®: 2 adulti si 3 copii.

Contine o roata mare cu 3 cabine si functie de invartire, carusel rotativ cu 4 figurine cai si functie pinion, stand cu 2 tobogane unduioase, tren cu vagon, chiosc cu inghetata cu masa si scaune, o toaleta cu vas de toaleta si chiuveta.

Sunt incluse piese decorate ca inghetate, suc de portocale, scala gradata de masurare a inaltimii, hartie igienica si recipiente cu sapun.

Elementele auxiliare includ o camera foto, baloane, frisca si un pahar.

Ajuta-ti copilul sa foloseasca functiile de intoarcere pentru a invarti roata mare si caruselul

Copiii mici se vor bucura sa dea pe tobogan sau sa impinga in tren figurinele LEGO® DUPLO®.

Foloseste personajele moderne, accesoriile si piesele decorate pentru a simula distractie in familie intr-un mediu caracteristic parcurilor de distractii.

produsele LEGO® DUPLO® sunt special create pentru a fi folosite in siguranta si pentru a fi potrivite pentru maini mici.

Exista o serie intreaga de produse My Town pe care sa le colectionati si cu care sa va jucati cu copilul vostru , simuland viata de zi cu zi intr-o lume LEGO® DUPLO® usor de recunoscut.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10840

Date produs

Număr piese
106
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo