LEGO DUPLO - Parada de ziua lui Mickey și Minnie 10597
  • LEGO DUPLO - Parada de ziua lui Mickey și Minnie 10597

Parada de ziua lui Mickey și Minnie

10597
119,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Poftiți în vagoane în trenul de zi de naștere al Clubului Mickey Mouse unde Mickey și Minnie dau o petrecere în cinstea ta! Încarcă trenul cu tot ce ai nevoie pentru o petrecere perfectă de ziuă de naștere —un tort construibil

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
40
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Duplo

Parada de ziua lui Mickey și Minnie (10597) LEGO DUPLO

Poftiți în vagoane în trenul de zi de naștere al Clubului Mickey Mouse unde Mickey și Minnie dau o petrecere în cinstea ta! Încarcă trenul cu tot ce ai nevoie pentru o petrecere perfectă de ziuă de naștere —un tort construibil, baloane și cadouri cărămizi decorate. Câți ani împlinești azi?

Cu cărămizile de vârstă decorate, numerotate de la 1 la 5, Mickey si Minnie pot oferi an de an distracția de zi de naștere.

Copilașii vor adora ocaziile nesfârșite de joacă pe roluri, dezvoltându-și abilitățile de construit cu cărămizile mari, viu colorate LEGO® DUPLO® concepute special pentru constructorii la început de drum. Include 2 figurine LEGO DUPLO: Mickey Mouse și Minnie Mouse.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10597

Date produs

Număr piese
40
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Trenuleț
Categorie
LEGO Duplo