Omul Păianjen contra Electro

10893
109,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Micii super eroi vor adora să-și folosească imaginația în ore de joacă distractivă pe roluri cu această jucărie Omul Păianjen contra Electro. Ajută Omul Păianjen de la Marvel să-și lanseze plasa pentru a-l împiedica pe Electro să jefuiască banca

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
29
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Omul Păianjen contra Electro (10893) LEGO DUPLO

Micii super eroi vor adora să-și folosească imaginația în ore de joacă distractivă pe roluri cu această jucărie de construcție Omul Păianjen contra Electro. Ajută Omul Păianjen de la Marvel să-și lanseze plasa pentru a-l împiedica pe Electro să jefuiască banca și adună probe cu aparatul de fotografiat de jucărie! Creează și comunică cu preșcolarul tău, și dezvoltă-i abilitățile motorii fine construind și reconstruind seiful băncii cu seiful de jucărie care se deschide. Acest set de construcție de jucărie Omul Păianjen include 2 figurine LEGO® DUPLO®: Omul Păianjen și Electro.

Include două figurine LEGO® DUPLO®: Spider-Man și Electro.

Această jucărie construibilă cu super eroi conține fațada băncii cu seif care se deschide și cărămiziile cu electricitate pe care Electro „plutește”.

Printre accesorii se numără pânza lui Spider-Man, un sac cu bani, o cameră foto, un coș și o cărămidă decorată cu o pictură.

Ajută-ți copilul să dobândească abilități de construcție de bază cu acest set de joacă Marvel Spider-Man ușor de construit.

Încurajează dezvoltarea limbajului și a jocului pe roluri cu aceste figurine LEGO® DUPLO® cu super eroi și ajută-l pe Spider-Man să îl captureze pe Electro înainte ca acesta să jefuiască banca.

Posibilitățile de joacă nelimitate ale seturilor construibile LEGO® DUPLO® îi vor ajuta pe cei mici să devină gânditori creativi.

Seturile LEGO® DUPLO® au fost gândite special pentru a fi distractive și sigure în mâinile mici.

Reprezintă un cadou ideal pentru preșcolari.

Banca cu seif măsoară peste 14 cm înălțime, 19 cm lungime și 6 cm lățime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10893

Date produs

Număr piese
29
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo