LEGO DUPLO - Marfar 10875
  • LEGO DUPLO - Marfar 10875

Marfar

10875
589,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Copiii mici pot deveni mecanici de locomotivă cu motorul Împinge și pornește - o împingere ușoara înainte sau înapoi pune trenul în mișcare, iar o apucare fermă sau o ridicare de pe șine îl opresc.

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
105
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Marfar (10875) LEGO DUPLO

Marfarul LEGO® DUPLO® este acum și mai ușor de controlat și interacționat în multiple moduri pentru copilașul tău.

Copiii mici pot deveni mecanici de locomotivă cu motorul Împinge și pornește - o împingere ușoara înainte sau înapoi pune trenul în mișcare, iar o apucare fermă sau o ridicare de pe șine îl opresc.

Ajută-i să pună cele 5 cărămizi colorate de acțiune de-a lungul șinelor pentru a claxona, a aprinde sau a stinge luminile, a staționa și a realimenta, a schimba direcția ți a opri trenul după cum doresc.

Cu portul, barca, cafeneaua, stația de încărcare, 2 macarale, 3 figurine DUPLO plus figurina animal și o mulțime șine grozave incluse în acest set LEGO DUPLO, preșcolarii se pot bucura de clasica și distractiva joacă cu trenuri.

Descarcă aplicația opțională pentru a descătușa chiar mai multe posibilități de joacă, incluzând funcția de telecomandă și activități amuzante pentru copilașul tău!

- Descarcă aplicația opțională de pe App Store, Google Play Store sau Amazon Kindle Store. Află mai multe pe LEGO.com/devicecheck.

- Produsele LEGO® DUPLO® sunt concepute special pentru a fi distractive și sigure în mâini mici.

- Acest produs necesită baterii (se achiziționează separat). Verificați ambalajul produsului pentru tipul și cantitatea de baterii necesare.

- Combină cu 10872 Pod și șine de cale ferată, 10874 Tren cu aburi și 10882 sine de cale ferată pentru și mai multe combinații de șine și distracție cu trenuri LEGO® DUPLO®.

- Marfarul cu vagoane masoara peste 10 cm inaltime, 47 cm lungime si 8 cm latime.

- Statia masoara peste 18 cm inaltime, 15 cm lungime si 13 cm latime.

- Macaraua mare masoara peste 35 cm inaltime, 16 cm lungime si 16 cm latime.

- Barca masoara peste 17 cm inaltime, 19 cm lungime si 13 cm latime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10875

Date produs

Număr piese
105
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo