LEGO DUPLO - Laboratorul super eroilor 10921
  • LEGO DUPLO - Laboratorul super eroilor 10921

Laboratorul super eroilor

10921
149,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Apel către toți micuții super eroi! Iron Man, Omul Păianjen și Căpitanul America au nevoie de ajutor în atelierul-laborator al lui Iron Man.

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
30
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Laboratorul Super Eroilor (10921) LEGO DUPLO

Apel către toți micuții super eroi! Iron Man, Omul Păianjen și Căpitanul America au nevoie de ajutor în atelierul-laborator al lui Iron Man. Folosește uneltele și echipamentul super pentru a repara motocicleta Căpitanului America. Ridică încărcăturile grele cu macaraua. Prinde cârligul de motocicletă și trage-l pe Omul Păianjen! Atenție - acesta își lansează pânza! Orice se poate întâmpla când super eroii lucrează împreună în laboratorul lui Iron Man.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

10921

Date produs

Număr piese
30
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo