Elicopter de pompieri și mașina de poliție

10957
59,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Primul meu Elicopter de pompieri si masina de politie LEGO DUPLO (10957) este o jucarie de dezvoltare adecvata pentru copilasi, construita cu forme colorate si plina de elemente distractive.

Varsta recomandata: 1.5 ani

Număr piese
14
Cu Vârsta Între
1.5 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Duplo
Cod EAN
5702016911282

Primul meu Elicopter de pompieri și mașină de poliție LEGO® DUPLO® (10957) este o jucărie de dezvoltare adecvată pentru copilași, construită cu forme colorate și plină de elemente distractive.

Jucărie vehicul de salvare pentru copii
Copilașii dezvoltă abilități în timp ce se bucură de distracție cu această mașină de poliție de împins și cu elicopterul de pompieri. Activitățile elementare de construcție îmbunătățesc abilitățile motorii fine și învață copilașii despre forme și culori. Poveștile captivante de salvare inspiră joaca pe roluri și consolidează abilitățile sociale și emoționale ale copiilor. Cărțile de construcție, cu imagini ale modelelor în mărime naturală, permit copiilor să așeze cărămizile peste imagine în timp ce construiesc. Jucării practice de învățare pentru copii.

Seturile de joc
LEGO DUPLO pun în mâinile preșcolarilor distracția cu final deschis, exprimarea de sine și învățarea bucurie. Cu jucăriile DUPLO, părinții și copilașii pot împărtăși etape prețioasede dezvoltare, bucurându-se de joacă împreună.

10957

Date produs

Număr piese
14
Cu Vârsta Între
1.5 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO Duplo
Cod EAN
5702016911282