LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926
  • LEGO Duplo - Dormitor 10926

Dormitor

10926
69,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Dormitoarele nu sunt doar pentru dormit, nu? Cu acest set de joc plin de distracție, activitățile nu se opresc niciodată! Alătură-te celor 2 figurine fete pentru a petrece noaptea în patul lor supraetajat.

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
16
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Dormitor (10926) LEGO DUPLO

Dormitoarele nu sunt doar pentru dormit, nu? Cu acest set de joc plin de distracție, activitățile nu se opresc niciodată! Alătură-te celor 2 figurine fete pentru a petrece noaptea în patul lor supraetajat. Ai un ursuleț mare de dezmierdat, o chitară pentru a cânta, iar patul de sus are propriul său tobogan! Când ceasul arată că a sosit timpul pentru somn, du fetele la culcare, apoi - e timpul să te trezești! - distracția cu joacă pe roluri continuă și dimineața.

Construind și jucându-se cu această combinație de cărămizi și piese LEGO® DUPLO®, micul tău constructor își va dezvolta gândirea creativă, abilități motorii fine și conștinetizarea vizual-spațială.

Seturile de joacă LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

10926

Date produs

Număr piese
16
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo