LEGO DUPLO - Castelul din Regatul de gheață 10899
  • LEGO DUPLO - Castelul din Regatul de gheață 10899

Castelul din Regatul de gheață

10899
259,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Anna, Elsa și olaf te așteaptă cu nerăbdare la LEGO DUPLO Disney 10899 Castelul din Regatul de Gheață pentru a împărți momente prețioase de joacă și învățare alături de copilul tău. Atunci când se joacă pe roluri cu personajele Disney Frozen

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
59
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo

Castelul din Regatul de gheață (10899) LEGO DUPLO

Anna, Elsa și olaf te așteaptă cu nerăbdare la LEGO DUPLO Disney 10899 Castelul din Regatul de Gheață pentru a împărți momente prețioase de joacă și învățare alături de copilul tău. Atunci când se joacă pe roluri cu personajele Disney Frozen, copiii își îmbunătățesc abilitățile motorii fine, cele de limbaj, precum și abilitățile sociale și emoționale.

Cu o cărămidă luminoasă multicoloră care iluminează castelul cu o simplă apăsare a unui buton, tu și copilul tău vă veți distra la nesfârșit inventând povești și recreând scene din filmul Frozen de la Disney.

- Include 3 figurine LEGO DUPLO: Anna, Elsa și Olaf.

- Acest castel de jucărie Disney Frozen are un tobogan, o masă, scaune și echipament de bucătărie. - - Include și o cărămidă specială cu lumini multicolore care poate fi pornită prin simpla apăsare a unui buton.

- Ajută-ți copilul să stăpânească principiile simple de construcție și să își dezvolte abilitățile motorii fine cu piesele care pot fi asamblate și repoziționate la nesfârșit.

- Această jucărie de construit pentru preșcolari este creat special pentru a încuraja jocul pe roluri și crearea de povești, și dezvoltă abilitățile sociale, emoționale și de limbaj.

- Castelul măsoară peste 28 cm înălțime, 19 cm lățime și 16 cm lungime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10899

Date produs

Număr piese
59
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo