LEGO DUPLO - Casa familiei LEGO DUPLO 10835
  • LEGO DUPLO - Casa familiei LEGO DUPLO 10835

Casa familiei LEGO DUPLO

10835
189,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Această casa ușor de construit (10835 Family House) oferă oportunități de joacă nelimitate - copiii se pot distra exersând activități și rutine,începând de la trezitul dimineața, prepararea meselor esențiale și mâncatul acestora, și până la spălarea mașinii.

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani

Număr piese
69
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo

Casa familiei LEGO DUPLO (10835) LEGO DUPLO

Joacă scenarii din viața de zi cu zi în Orășelul Meu LEGO® DUPLO®: o lume cunoscută cu figurine DUPLO moderne. Această casa ușor de construit (10835 Family House) oferă oportunități de joacă nelimitate - copiii se pot distra exersând activități și rutine,începând de la trezitul dimineața, prepararea meselor esențiale și mâncatul acestora, și până la spălarea mașinii. Urmărește-le dezvoltarea abilităților în timp ce aceștia joacă scenarii din viața de zi cu zi cu 3 figurine DUPLO.

- Distrează-te creativ jucând scene din viața familială cu această casă pe trei nivele ușor de construit și cu mașina inclusă.

- Include o mamă, un tată și un copil LEGO DUPLO.

- Jucăriile construibile LEGO DUPLO se pot combina cu toate seturile de construcție LEGO DUPLO și LEGO.

- Casa măsoară peste 28 cm înălțime, 38 cm lungime și 9 cm lățime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10835

Date produs

Număr piese
69
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo