• -10%
LEGO DUPLO - Casa de vacanță a lui Mickey 10889
  • LEGO DUPLO - Casa de vacanță a lui Mickey 10889

Casa de vacanță a lui Mickey

10889
242,99 lei
269,99 lei
În stoc
Livrare Gratuită la comenzi peste 250 lei!
Livrare prin Curier în 24 ore în toată țara!

Personajele tale Disney preferate te așteaptă în Casa de Vacanță a lui Mickey 10889 de la LEGO DUPLO Disney. Cu un acoperiș cu mai multe fețe, cărămizile își pot arăta partea încălzită de zilele de vară

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
57
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo

Casa de vacanță a lui Mickey (10889) LEGO DUPLO

Personajele tale Disney preferate te așteaptă în Casa de Vacanță a lui Mickey 10889 de la LEGO DUPLO Disney. Cu un acoperiș cu mai multe fețe, cărămizile își pot arăta partea încălzită de zilele de vară, și copiii pot uda plantele din grădină cu Minnie Mouse, sau pot călători cu avionul lui Goofy sau bea un ceai la masă. Întoarce cărămizile pe cealaltă parte pentru a dezvălui clădirea pe timpul iernii, unde copii se pot da cu sania cu Mickey sau pot să se bucure de o ciocolată caldă la căldura șemineului.

Cărămizile mari și simple dezvoltă abilitățile motorii fine precum și abilitățile sociale și emoționale. Cu 4 figurine DUPLO și nenumărate modalități de joc și învățare, acest set LEGO Disney cu Mickey Mouse și Minnie Mouse e ideal pentru a trăi momente speciale alături de copilașul tău.

Această jucărie educativă Disney Mickey Mouse și Minnie Mouse pentru copii mici include și o săniuță pentru personajele tale.

Include 4 figurine LEGO DUPLO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy și Pluto.

Cărămizile cu două fețe (vară/iarnă) îți dau voie să schimbi complet aspectul casei în funcție de anotimp.

Casa lui Mickey măsoară peste 25 cm înălțime, 19 cm lungime și 13 cm lățime.

Avionul măsoară peste 7 cm înălțime, 15 cm lungime și 15 cm lățime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10889

Date produs

Număr piese
57
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Duplo