LEGO DUPLO - Avion 10908
  • LEGO DUPLO - Avion 10908

Avion

10908
49,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Joacă scene din viața reală în Orașul LEGO® DUPLO®: o lume ușor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Arată-i copilului cum să ajute pilotul să repare Avionul în atelierul său, folosind cheia de jucărie și gresorul.

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
12
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Duplo

Avion (10908) LEGO DUPLO

Joacă scene din viața reală în Orașul LEGO® DUPLO®: o lume ușor de recunoscut cu figurine DUPLO moderne. Arată-i copilului cum să ajute pilotul să repare Avionul în atelierul său, folosind cheia de jucărie și gresorul. Copilașii vor adora să facă să decoleze avionul roșu de jucărie, și să rotească elicea în timpul zborului! Această jucărie educativă include o figurină pilot DUPLO.

- Include o figurină pilot LEGO® DUPLO®.

- Conține un avion roșu cu elice rotativă și o masă mică de atelier cu scaun.

- Printre accesorii se numără o sticlă de kerosen, o cheie, o cană și o cărămidă decorată cu sistem muzical.

- Ajută-ți copilul să își dezvolte abilitățile motorii fine și arată-i cum să folosească ustensilele pentru a pregăti avionul de zbor. 

- Copiii mici vor adora să învețe lucruri noi prin joacă, să își dezvolte abilitățile lingvistice și sociale și să inventeze povești noi cu modelele lor.

- Jucăriile educative LEGO® DUPLO® au fost gândite special pentru a fi distractive și sigure în mâinile mici.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10908

Date produs

Număr piese
12
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Tip construcție
Avion
Categorie
LEGO Duplo