LEGO DUPLO - Animalele lumii 10907
  • LEGO DUPLO - Animalele lumii 10907

Animalele lumii

10907
499,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Explorează împreună cu copilul tău lumea minunată a animalelor cu LEGO DUPLO 10907 Animalele Lumii! Te așteaptă un safari prin savana africană unde poți fotografia lei și girafe, poți vedea animale simpatice în timp ce călătorești pe râu

Vârsta recomandată: 2+

Număr piese
121
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo

Animalele lumii (10907) LEGO DUPLO

Explorează împreună cu copilul tău lumea minunată a animalelor cu LEGO DUPLO 10907 Animalele Lumii! Te așteaptă un safari prin savana africană unde poți fotografia lei și girafe, poți vedea animale simpatice în timp ce călătorești pe râu, poți construi un castel de nisip pe o plajă tropicală și poți căuta balene la Polul Sud!

Cu o mulțime de animale de jucărie captivante și colorate, clădiri, vehicule, personaje și accesorii, această jucărie educativă LEGO DUPLO pentru copii mici și preșcolari îi va inspira și le va oferi nenumărate ore de joacă și învățare!

Include 6 figurine LEGO DUPLO: un călător, un pilot, un surfer, un canotor și doi copii.

Setul include și 15 figurine animale DUPLO: o girafă cu pui, un leu cu pui, un panda cu pui, un cerb cu pui, o balenă cu pui, un pinguin, un tucan, un pește, un iepure și o veveriță.

Această jucărie de construit pentru copii mici și preșcolari mai conține și o dubiță de surfing, un avion și o canoe, plus 5 zone distincte de construit care înfățișează 4 lumi variate: pădure, savană, plajă tropicală și zonă polară.

Printre accesorii se numără o placă de surf, o cameră foto de jucărie, un geamantan, o lopată și o ceașcă.

Savana măsoară peste 17 cm înălțime, 22 cm lungime și 6 cm lățime.

Templul măsoară peste 20 cm înălțime, 27 cm lungime și 9 cm lățime.

Mașina măsoară peste 9 cm înălțime, 14 cm lungime și 6 cm lățime.

Avionul măsoară peste 11 cm înălțime, 18 cm lungime și 19 cm lățime.

Încă din 1969, jucăriile educative LEGO® DUPLO® pentru preșcolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se că se pot utiliza ușor de către mâinile mici. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Jucăriile construibile educative LEGO DUPLO pun în mâinile copiilor joaca creativă care îi va ajuta să se exprime și să dobândească încredere în sine. Cu locații și obiecte ușoare de recunoscut, personaje familiare și cărămizi create special pentru ei, preșcolarii vor fi inspirați și vor fi entuziasmați să combine joaca cu învățatul!

10907

Date produs

Număr piese
121
Cu Vârsta Între
1 - 4 ani
Categorie
LEGO Duplo