LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911
  • LEGO DOTS - Brățară Sport 41911

Brățară Sport

41911
29,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Această brățară grozavă este prevăzută cu o bandă albastră ajustabilă și 32 de plăci netede colorate decorate cu elemente sportive, care le va permite copiilor să își decoreze propria brățată

Vârsta recomandată: 6+ ani

Număr piese
33
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DOTS

Brățară Sport (41911) LEGO DOTS

Copiii care adoră lucrul manual și artizanatul și să își creeze propriile bijuterii, se vor bucura de această Bratara sport LEGO® DOTS (41911). Gândit pentru a fi o creație ușoară și intuitivă, acest set le oferă copiilor un ghid care îi va ajuta să își creeze propria brățară și să și-o personalizeze așa cum își doresc, pentru a se potrivi cu îmbrăcămintea, starea de spirit sau sportul preferat.

Această brățară grozavă este prevăzută cu o bandă albastră ajustabilă și 32 de plăci netede colorate. Acest set include plăci netede speciale, decorate cu elemente sportive, care le va permite copiilor să își decoreze propria brățată și să își dezvolte imaginația creând ceva distractiv și unic.

Încurajează pasiunea copilului tău pentru DIY cu această brățară sport LEGO DOTS (41911), prevăzută cu o bandă albastră ajustabilă și 32 de plăci netede colorate. Joaca începe decorând, direct din pachet!

Copiii își vor dezvolta abilitățile de exprimare atunci când decorează această brățară distractivă, urmând ideile de model de pe ambalaj sau venind cu propriul lor design unic.

Plăcile netede colorate din acest set sunt suficiente pentru a construi diverse modele pe brățară, dar pot fi și combinate cu alte piese pentru și mai multă distracție creativă. Copiii pot folosi și plăcile netede din pachetul DOTS Extra – seria 2.

Fanii DIY sau ai artizanatului și lucrului manual vor adora acest set creativ. Brățara flexibilă și plăcile netede colorate și decorate vor fi un cadou perfect pentru fetele și băieții cu vârste de peste 6 ani.

Brățara măsoară peste 20 cm lungime, acest pachet creativ DIY fiind mic și perfect portabil.

Acest set de artă îi încurajează pe copii să își folosească imaginația decorând brățara așa cum își doresc – pentru a se potrivi cu starea lor de spirit sau ca un mod prin care să se exprime. Reprezintă un cadou excelent de Crăciun, zi de naștere sau orice altă ocazie.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41911

Date produs

Număr piese
33
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DOTS