LEGO Disney - Seara fermecată a Cenușăresei 41146
  • LEGO Disney - Seara fermecată a Cenușăresei 41146

Seara fermecată a Cenușăresei

41146
199,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Fă ordine și curat în casă cu Cenușăreasa Disney Princess™ și prietenul ei șoricel, și descoperă o invitație la balul de la palat! Găsește-o pe Zâna nașă care așteaptă afară cu o frumoasă caleașcă trasă de cai pentru a o duce acolo. Dar ce va purta Cenușăreasa?

Vârsta recomandată: 6 - 12 ani

Număr piese
350
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Disney Princess

Seara fermecată a Cenușăresei (41146) LEGO Disney Princess

Fă ordine și curat în casă cu Cenușăreasa Disney Princess™ și prietenul ei șoricel, și descoperă o invitație la balul de la palat! Găsește-o pe Zâna nașă care așteaptă afară cu o frumoasă caleașcă trasă de cai pentru a o duce acolo. Dar ce va purta Cenușăreasa? Ajut-o pe Zâna nașă să-i transforme zdrențele într-o frumoasă rochie de bal, apoi urcă în trăsură și grăbește-te spre palat!

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41146

Date produs

Număr piese
350
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Disney Princess