LEGO Disney - Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana 41162
  • LEGO Disney - Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana 41162

Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana

41162
239,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana (41162 - Ariel, Aurora, and Tiana's Royal Celebration) este un set important cu trei prințese Disney populare, care marchează trei aniversări Disney importante: aniversarea de 60 de ani de la apariția Frumoasei Adormite

Vârsta recomandată: 5+

Număr piese
282
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Disney Princess

Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana (41162) LEGO Disney Princess

Joacă-te cu 3 dintre Prințesele tale preferate Disney în acest set special LEGO®

Festivitățile regale ale lui Ariel, Aurora și Tiana (41162 - Ariel, Aurora, and Tiana's Royal Celebration) este un set important cu trei prințese Disney populare, care marchează trei aniversări Disney importante: aniversarea de 60 de ani de la apariția Frumoasei Adormite, aniversarea de 30 de ani de la apariția Micii Sirene și aniversarea de 10 ani de la apariția poveștii Prințesa și Broscoiul. 

Include mini-păpușile Aurora, Ariel și Tiana, plus trei figurine animale LEGO®: o veveriță, un delfin și o broască.

Conține turnul Aurorei cu două camere, scări rotative și balcon cu ring de dans rotativ; tronul subacvatic al lui Ariel și căruța acesteia trasă de delfini; și restaurantul Tianei cu zonă de luat masa și cuptor care se deschide.

Printre accesorii se numără o perie de păr, o fundă de păr, trei tiare, o partitură muzicală, un trandafir, o cratiță, un corn, cireșe și o prăjitură.

Acest set este ideal pentru o joacă creativă nesfârșită, în timp ce sărbătorește și aniversările poveștilor Frumoasa Adormită, Mica Sirenă și Prințeșa și Broscoiul.

Personalizează-ți această jucărie construibilă Disney Princess, înlocuind și rearanjând cu ușurință diverse secțiuni din model.

Combină și înlocuiește acest model cu alte seturi de joacă LEGO® l Disney compatibile pentru a-ți construi propriile creații de vis.

Măsoară peste 13 cm înălțime, 6 cm lungime și 6 cm lățime.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41162

Date produs

Număr piese
282
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Disney Princess