LEGO Disney - Castelul de vis al Cenușăresei 41154
  • LEGO Disney - Castelul de vis al Cenușăresei 41154

Castelul de vis al Cenușăresei

41154
409,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Castelul de vis al Cenușăresei LEGO® l Disney (41154 Cinderella's Dream Castle) este cel mai recent set cu care poți juca povești de basm, fie că recreezi scene din filmul Disney cu Cenușăreasa sau că îți creezi propriile povești.

Vârsta recomandată: 5 - 12 ani

Număr piese
585
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Disney Princess

Castelul de vis al Cenușăresei (41154) LEGO Disney Princess

Mănâncă și dansează în Castelul de vis al Cenușăresei.

Castelul de vis al Cenușăresei LEGO® l Disney (41154 Cinderella's Dream Castle) este cel mai recent set cu care poți juca povești de basm, fie că recreezi scene din filmul Disney cu Cenușăreasa sau că îți creezi propriile povești. Conține multe zone de explorat, printre care se numără o sală de oaspeți grandioasă, un dormitor, o garderobă, o bucătărie, un șemineu și un balcon, precum și nenumărate secrete care așteaptă să fie dezvăluite. Fii creativ și folosește sistemul modular pentru a muta și înlocui cu ușurință secțiuni din model, și rearanjează încăperile castelului sau integrează-le în alte jucării compatibile LEGO l Disney pentru a-ți construi propriile creații de vis. Include 2 mini-păpuși, plus o figurină mânz și 2 figurine șoricei.

                                                                                                               

- Include mini-păpușile Cenușăreasa și Prințul Fermecător, plus o figurină mânz și 2 figurine șoricei.

- Include un castel modular cu 3 etaje, zonă cu dovleci, obstacole pentru sărituri cu calul, și o căruță care poate fi trasă de mânz.

- Castelul conține o încăpere pentru oaspeți cu masă și scaune, un dormitor în care se află un pat cu un compartiment secret ce se deschide, un șemineu aprins cu loc secret, un balcon cu o platformă rotativă pentru dans, o bucătărie, o garderobă cu masă de machiaj și o sufragerie cu canapea.

- Accesoriile includ o placă decorată cu un pantof de sticlă, o carte care se deschide, o placă decorată cu o invitație, sticluțe de parfum, bijuterii, o perie de păr, funde de păr, cornori, prăjituri, cașcaval, dovleci, o sticlă de apă, o oală de gătit, o tigaie și pahare.

- Personalizează-ți setul înlocuind și rearanjând cu ușurință obiecte din castel precum tronul, cuptorul, măsuța de machiaj și banca.

- Mută și rearanjează încăperile pentru a crea un castel nou de fiecare dată, sau combină și înlocuiește acest model cu alte jucării LEGO® l Disney compatibile pentru a-ți construi propriile creații de vis.

- Recreează scene din filmul Disney Cenușăreasa cu aceste personaje îndrăgite, sau creează-ți propriile povești pe roluri.

- Ajută-i pe Cenușăreasă și pe Prinț să danseze toată noaptea pe platforma rotativă, apoi îndreaptă-te spre bucătărie pentru a spăla vasele.

- Ai grijă de mânz și atașează-i căruța pentru a-l ajuta să o care.

- Această jucărie pentru copii este potrivită vârstelor de 6-12 ani.

- Castelul de vis al Cenușăresei măsoară peste 34 cm înălțime, 25 cm lungime și 12 cm lățime.

- Căruța (fără cal) măsoară peste 4 cm înălțime, 9 cm lungime și 5 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

41154

Date produs

Număr piese
585
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Disney Princess