LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770
  • LEGO Disney Pixar Toy Story 4 - Carnavalul lui Buzz și Woody 10770

Carnavalul lui Buzz și Woody

10770
269,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Ia-ți copilul la carnavalul Toy Story 4 cu Bunny, Woody și Buzz Lightyear! Împărtășește emoția și bucuria unui parc de distracții cu copilul tău cu setul LEGO® 4+ 10770 Nebunia de carnaval a lui Buzz și Woody 

Vârsta recomandată: 4+

Număr piese
230
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Disney Pixar Toy Story 4

Carnavalul lui Buzz și Woody (10770) LEGO Disney Pixar Toy Story 4

Ia-ți copilul la carnavalul Toy Story 4 cu Bunny, Woody și Buzz Lightyear!
Împărtășește emoția și bucuria unui parc de distracții cu copilul tău cu setul LEGO® 4+ 10770 Nebunia de carnaval a lui Buzz și Woody Disney•Pixar Toy Story.

Acest set de joc cu acțiune din plin este conceput special pentru a fi distractiv și ușor pentru preșcolari și copii mai mici, având o cabină de tir colorată de parc de distracții cu firmă mare și tun laser, plus o placă de bază specială din cărămizi pentru începători care oferă constructorilor de prima dată experiența și mândria de a construi clădiri, vehicule și multe altele, pe cont propriu.

Acest set distractiv de jucării de construcție pentru preșcolari include și un carusel Terrorantulus cu brațe reglabile, 2 mașinuțe bușitoare cu șasiuri din cărămizi pentru începători, și un magazin de înghețată cu casă de marcat, masă și bănci, și o firmă.

Ghidul simplu inclus pentru construcție și joacă va ajuta de asemenea tânărul vizitator al parcului de distracții să înțeleagă scopul etapelor în construcție și să-și dezvolte imaginația și încrederea pentru un început perfect în construcția cu cărămizi LEGO, într-un cadru familiar Toy Story.

Include figurinele Woody, Buzz Lightyear și Cucu-bau, plus figurinele LEGO Bobocel și Iepuraș.

- Seturile LEGO® 4+ sunt concepute special pentru a fi distractive și ușoare pentru preadolescenți, sporindu-le încrederea cu pași simpli de construcție pentru un început ușor în construcția cu cărămizi LEGO.

- Include 3 minifigurine personaje Toy Story: Figurine Woody, Buzz Lightyear și Cucu-bau, plus Bobocel și Iepuraș LEGO®.

- Conține o cabină de tir de parc de distracții, elemente de rachetă decorate ce pot fi dărâmate și separate, tun funcțional, plus o placă de bază din cărămizi pentru începători și o placă decorată de perete pentru a-l face pe copilul tău să construiască și să se joace pe nesimțite cu cărămizi LEGO® într-o lume distractivă Toy Story 4 Disney•Pixar. Include și un magazin de înghețată cu casă de marcat, masă și bănci.

- Acest set simpatic include și un carusel Terrorantulus care se rotește și are brațe reglabile, plus 2 mașinuțe bușitoare cu șasiuri din cărămizi pentru începători.

- Elementele accesorii includ 6 piroane, ladă, 3 elemente de rachetă decorate, înghețată mare, 2 înghețate mici, înghețată cu fructe și frișcă, lingură pentru înghețată, găleată și bastonul lui Cucu-bau.

- Ajută-ți copilul să redea scene palpitante din filmul Toy Story, sau să-și imagineze propriile povești.

- LEGO® 4+ prezintă copilului tău universul cuprinzător al preferaților din filme, personajelor TV și eroilor de zi cu zi.

- Seturile de joc LEGO® 4+ au fost denumite anterior LEGO Juniors și pot fi construite împreună cu toate jucăriile de construcție LEGO pentru construcție creativă.

- Acest set de joacă creativă Toy Story 4 poate fi un cadou ideal pentru preșcolari și preadolescenți.

- Cabina de tir de la parcul de distracții măsoară peste 10 cm în înălțime, 12 cm în lățime și 3 cm în adâncime.

- Mașinuțele bușitoare au fiecare 9 cm în înălțime, 3 cm în lungime și 3 cm în lățime.

- Chioșcul de înghețată măsoară peste 11 cm în înălțime, 6 cm în lățime și 8 cm în adâncime.

- Caruselul Terrorantulus măsoară peste 8 cm în înălțime, 19 cm în lățime și 19 cm în adâncime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

10770

Date produs

Număr piese
230
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
Categorie
LEGO Disney Pixar Toy Story 4