ClickCease
LEGO DC Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah 76157
  • LEGO DC Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah 76157
  • LEGO DC Super Heroes - Wonder Woman vs Cheetah 76157

Wonder Woman vs Cheetah

76157
199,99 lei
Stoc epuizat
Livrare Gratuită la comenzi peste 250 lei!
Livrare prin Curier Expres în 24-48 ore!

Participă la o bătălie epică între Wonder Woman™ și Cheetah! În timp ce Max™ încearcă să intre în turn, panourile emițătorului se rotesc sus, deasupra lui. Wonder Woman vine în zbor să cerceteze, înconjurând emițătorul.

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
371
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DC Super Heroes

Wonder Woman vs Cheetah (76157) LEGO DC Super Heroes

Participă la o bătălie epică între Wonder Woman™ și Cheetah! În timp ce Max™ încearcă să intre în turn, panourile emițătorului se rotesc sus, deasupra lui. Wonder Woman vine în zbor să cerceteze, înconjurând emițătorul. Dar când Cheetah, dușmanul ei atacă ... se poate întâmpla orice!

Acest model cu 2 secțiuni include un buncăr avansat și un turn de transmisie rotativ. Minifigurina Wonder Woman înaripată și inamicul ei Cheetah aduc super acțiunea în scenă, în timp ce minifigurina Max operează turnul. Deasupra, turnul de transmisie se rotește 360° și în sus și în jos.

Copiii o pot fixa pe Wonder Woman pe transmițătorul rotativ pentru ca aceasta să zboare în jurul turnului.

Băieții și fetele cu vârste de minim 8 ani se vor bucura de aventuri palpitante cu această jucărie LEGO DC Wonder Woman, un cadou grozav pentru toți tinerii super eroi.

Setul măsoară 19 cm înălțime și 17 cm lățime, iar antena de transmisie măsoară 20 cm lățime, încuralând astfel joaca imaginativă la scară mare.

Setul nu necesită baterii, deci copiii se pot buccura de acest set de joacă LEGO 76157 DC Wonder Woman versus Cheetah oricând doresc. Joaca fizică cu piese LEGO încurajează gândirea creativă, joaca imaginativă și abilităile de rezolvare a problemelor.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76157

Date produs

Număr piese
371
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DC Super Heroes