LEGO DC Super Heroes - Invazia lui Clayface în Batcave 76122
  • LEGO DC Super Heroes - Invazia lui Clayface în Batcave 76122

Invazia lui Clayface în Batcave

76122
549,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Repede! Transformă-l pe Bruce Wayne™ în Batman™ pentru a-l împiedica pe Clayface™ să invadeze Batcave LEGO®! Controlează Batcomputerul și gonește la Bat-Tank™. Trage asupra monstrului cu rachetele cu propulsie

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
1038
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DC Super Heroes

Invazia lui Clayface în Batcave (76122) LEGO DC Super Heroes

Repede! Transformă-l pe Bruce Wayne™ în Batman™ pentru a-l împiedica pe Clayface™ să invadeze Batcave LEGO®! Controlează Batcomputerul și gonește la Bat-Tank™. Trage asupra monstrului cu rachetele cu propulsie, cârligul și lansatoarele de piroane de pe Bat-Tank. Unește-ți forțele cu Batwoman™ pentru a-l forța pe Clayface să-l elibereze pe Robin™ din mâinile sale uriașe. Dar atenţie - Two-Face™ încearcă să o scoată pe Catwoman™ din închisoare. Trebuie să capturezi acești invadatori Super-răufăcători înainte de a putea distruge Batcave!

Acest set LEGO Batman include 6 minifigurine: Batman, Bruce Wayne, Robin, Batwoman, Catwoman și Two-Face plus o figurină construibilă mare Clayface cu maxilare articulate și mâini care pot apuca și ține o minifigurină.

Acest set include peștera lui Batman cu un Batcomputer, o zonă cu tehnologii de vârf, o zonă de antrenament, o sală de arme, o sală de trofee și un turn de transformare detașabil și o celulă de închisoare detașabile, plus un tanc LEGO Batman.

Zona cu Batcomputer include un birou, un scaun care se rotește și 5 ecrane cu grafice pe autocolante.

Zona de tehnologii de vârf include un rucsac construibil pentru Batman, echipat cu unelte de construcție.

Sala de trofee are 3 podiumuri pentru a expune 3 artefacte emblematice din universul Batman: statuia unui dinozaur, o monedă uriașă și cartea de joc a lui Joker.

Turnul de transformare include o funcție de schimbare a lui Bruce Wayne în Batman – pune minifigurina lui Bruce în vârf lângă telefon, minifigurina Batman la interior, apoi trage pinul de la spate pentru a îl face pe Bruce să dispară și pe Batman să apară la baza turnului.

Celula de închisoare include o funcție de explodare a ușii, plus un loc de parcare pe acoperiș pentru nava Batwing din setul 76120 Batman Batwing și jaful lui Riddler.

Tancul lui Batman are o cabină care se deschide, turelă rotativă cu 4 proiectile plus un lansator separat și un lansator de cârlige.

Acest set LEGO Batman include batarangul lui Batman, batarangul lui Batwoman, biciul lui Catwoman și dinamita și pistolul lui Clayface.

Accesoriile includ 10 elemente de acțiune asortate și 10 elemente Batman asortate pentru a Fpersonaliza construcțiile, minifigurinele și armele.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

76122

Date produs

Număr piese
1038
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO DC Super Heroes