• -12%
LEGO Creator - Rover Spațial 31107
  • LEGO Creator - Rover Spațial 31107
  • LEGO Creator - Rover Spațial 31107

Rover Spațial

31107
219,99 lei
249,99 lei
În stoc
Livrare Gratuită la comenzi peste 250 lei!
Livrare prin Curier în 24 ore în toată țara!

Descoperă distracția interstelară cu acest Rover spațial 31107 LEGO Creator! Adună eșantioanele cu brațele robotice, apoi folosește brațul macaralei pentru a pune robotul pe acoperiș

Vârsta recomandată: 8+ ani

Număr piese
510
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Creator

Rover Spațial (31107) LEGO Creator

Descoperă distracția interstelară cu acest Rover spațial 31107 LEGO Creator! Adună eșantioanele cu brațele robotice, apoi folosește brațul macaralei pentru a pune robotul pe acoperiș până la următoarea călătorie. Vai, uită-te la extraterestrul acela!

Mai târziu, reconstruiește roverul într-o bază spațială pentru a explora planeta Marte sau alte planete noi, transformă-l într-un aparat de zbor spațial, sau creează ceva nou din imaginația ta. Lansează-te în spațiu cu acest set incredibil 3 în 1!

Această jucărie construibilă se potrivesște cu diverse pasiuni datorită opțiunilor de construcție 3in1 și reprezintă un cadou excelent pentru orice ocazie. Seturile LEGO Creator 3in1 le oferă copiilor modele detaliate și realiste și încurajează joaca creativă. Modelele oferă oportunități nelimitate de joacă și construcție și îi ajută pe tinerii de toate vârstele să își dezvolte imaginația.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

31107

Date produs

Număr piese
510
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO Creator