LEGO Creator - Magazin de jucării 31105
  • LEGO Creator - Magazin de jucării 31105

Magazin de jucării

31105
219,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Ura! E timpul să mergi la magazinul de jucării! Asigură-te că ai banii la tine și apoi pornește spre centru. Uite - un soldat de jucărie din cărămizi și o mașină de gumă de mestecat!

Vârsta recomandată: 8+

Număr piese
554
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Creator

Magazin de jucării (Townhouse Toy Store) 31105 - LEGO Creator

Ura! E timpul să mergi la magazinul de jucării! Asigură-te că ai banii la tine și apoi pornește spre centru. Uite - un soldat de jucărie din cărămizi și o mașină de gumă de mestecat! Hai să vedem toate jucăriile înăuntru. Așteaptă... mai avem timp pentru o cursă cu racheta. Eeei! După cursă, reconstruiește magazinul de jucării într-un magazin de prăjituri sau florărie, sau lasă-ți imaginația să se dezlănțuie și construiește ceva nou cu acest grozav set 3 în 1!

Încurajează joaca creativă cu acest set LEGO din care se pot construi, pe rând, 3 modele: o clădire cu magazin de jucării, o cofetărie cu atelier LEGO și o florărie, plus 2 minifigurine și o pasăre construibilă. Construcția și reconstrucția extind joaca nelimitat!

Cum crește un oraș? Dezvoltă-ți creativitatea și abilitățile de construcție imaginându-ți că lucrezi într-un magazin de jucării, într-o florărie sau o cofetărie aglomerată. Apoi, creează ceva complet nou din piesele incluse in set!

Acest set LEGO Creator 3in1 este un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat fetelor și băieților mai mari de 8 ani.

Detaliat și gata de acțiune! Magazinul de jucării măsoară peste 20 cm înălțime, 13 cm lungime și 10 cm lățime.

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

31105

Date produs

Număr piese
554
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Creator