LEGO Creator - Magazin de animale și cafenea 31097
  • LEGO Creator - Magazin de animale și cafenea 31097

Magazin de animale și cafenea

31097
449,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Deschis publicului cu setul de joc Magazin de animale şi cafenea în casa din oraș. Pregătește croissante în bucătăria de la nivelul de sus, și servește clienții flămânzi în zonele cu scaune din interior și de afară ale cafenelei.

Vârsta recomandată: 9+

Număr piese
969
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
9 - 14 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Creator

Magazin de animale și cafenea (Townhouse Pet Shop & Cafe) 31097

Deschis publicului cu setul de joc Magazin de animale şi cafenea în casa din oraș. Pregătește croissante în bucătăria de la nivelul de sus, și servește clienții flămânzi în zonele cu scaune din interior și de afară ale cafenelei. Ai grijă de acvariu, de tucan, de câinele simpatic și de un șoricel mic la magazinul de animale învecinat, și relaxează-te în apartamentul de la etajul din mijloc cu canapea, TV și dormitorul de la etajul de sus. Apoi, scoate bani de la bancomat și pornește spre căruțul cu hot dog pentru o gustare apetisantă!

Poți să rearanjezi ușor modulele construibile și să schimbi între ele etaje întregi pentru a personaliza casa din oraș, iar când simțiți nevoia de schimbare, reconstruiește acest set 3 în 1 pentru mai multe aventuri în centrul orașului, cu o Bancă cu mai multe etaje sau o Stradă a pieței cu tramvai!

Bucură-te de 3 construcții diferite cu acest set LEGO Creator 3-în-1. Construiește Magazinul și cafeneaua, apoi reconstruiește-l ca o bancă cu mai multe etaje sau un front stradal cu tramvai.

Include 3 minifigurine.

Magazinul de animale cu cafenea are o fațadă colorată cu detalii ornamentale, semn de cafenea și ferestre mari, plus o zonă exterioară cu flori, bancomat, trotuar și hidrant.

Clădirea pe 2 niveluri include o cafenea la parter cu interior detaliat și zone de servire înăuntru și afară; o bucătărie la etaj cu plită și balcon plus o terasă cu flori.

Clădirea pe 3 niveluri include un magazin de animale la etaj, cu interior detaliat, acvariu și cățel, tucan și șoricel; un apartament la etaj cu televizor și canapea și un dormitor cu pat și noptieră cu telefon și o terasă cu panouri solare.

Schimbă secțiunile modulare între ele pentru a-ți personaliza clădirea cu sistemul modular LEGO Creator.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

31097

Date produs

Număr piese
969
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
9 - 14 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO Creator