LEGO Creator - Căsuța din barcă 31093
  • LEGO Creator - Căsuța din barcă 31093

Căsuța din barcă

31093
159,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Toată lumea la bordul Căsuței din barcă pentru distracție și aventură! Acest model colorat LEGO® Creator 3 în 1 este doldora de caracteristici și funcții super, inclusiv o cabină confortabilă cu perete care se deschide pentru accesul ușor la scaun, pat, TV, corpul de iluminat și zona de bucătărie.

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
396
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Vapoare, bărci
Categorie
LEGO Creator

Căsuța din barcă (Riverside Houseboat) 31093 LEGO Creator

Toată lumea la bordul Căsuței din barcă pentru distracție și aventură! Acest model colorat LEGO® Creator 3 în 1 este doldora de caracteristici și funcții super, inclusiv o cabină confortabilă cu perete care se deschide pentru accesul ușor la scaun, pat, TV, corpul de iluminat și zona de bucătărie. În spatele bărcii poți să pescuiești puțin într-un scaun rotativ confortabil, sau ia camera foto și fotografiază pasărea exotică, pelicanul și crocodilul înfricoșător! Reconstruiește acest set pentru a decola la bordul unui Hidroavion clasic, sau bucură-te de aventuri pe malul apei într-un Sat de pescari cu debarcader, cafenea și barcă de pescuit.

Încă din 1958, cărămizile LEGO au atins cele mai înalte standarde ale industriei. Acest lucru garantează că sunt consecvente, compatibile și se conectează cu ușurință de fiecare dată.

Piesele LEGO sunt încălzite, zdrobite, spulberate, aruncate, răsucite și analizate în aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura că fiecare set de construcție îndeplinește cele mai înalte standarde globale de siguranță și calitate!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. 

31093

Date produs

Număr piese
396
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Tip construcție
Vapoare, bărci
Categorie
LEGO Creator