Caramizi transparente creative

11013
149,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Setul de construcție Cărămizi transparente creative LEGO® Classic (11013) include o gamă uluitoare de piese LEGO transparente în toate tipurile de culori, forme și dimensiuni, plus o selecție captivantă de cărămizi, piese, ochi și roți clasice LEGO. Tot ce le trebuie copiilor pentru ore nesfârșite de joacă creativă.

Varsta recomandata: 4+

Număr piese
500
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO Classic

Un set de joc perfect pentru micii constructori de 4 ani și mai mari
Acest set de joc de calitate superioară vine cu 8 idei de construcție pline de inspirație. Există jucării pasăre, leu, țestoasă, robot, unicorn, pasăre roz, vrăjitor cu o masă de poțiuni și un pește cu decor de corali. Și deoarece fiecare model vine cu un ghid simplu de construcție și cu instrucțiuni de construcție digitale, chiar și constructorii începători pot trăi mândria și bucuria de a-și construi propriile lor jucării LEGO.

Ajută copiii să dezvolte abilități de viață esențiale
Seturile de construcție LEGO Classic inspiră fetele și băieții să imagineze și să creeze. Copiii se pot alătura prietenilor și familiei, dezvoltându-și abilitățile creative și fizice pe măsură ce construiesc și se joacă. Învățarea nu a fost niciodată atât de distractivă!

11013

Date produs

Număr piese
500
Cu Vârsta Între
4+
Categorie
LEGO Classic