LEGO City - Stațiunea de schi 60203
  • LEGO City - Stațiunea de schi 60203

Stațiunea de schi

60203
419,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Acest grozav set jucărie 60203 Stațiunea de schi LEGO® City are o bază de salvare pe 2 niveluri, magazin de schiuri cu ecran TV mare, și rastel pentru schiuri și snowboarduri, chioșc cu băuturi calde și brioșe și un parc cu zăpadă super

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
806
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO City

Stațiunea de schi (60203) LEGO City

Oferă iubitorului de sporturi de iarnă o experiență de construcție grozavă cu acest set de joc! Cu acest set cu tematică de iarnă doldora de posibilități, tânărul iubitor de sport va avea parte de aventuri din plin. Acest grozav set jucărie 60203 Stațiunea de schi LEGO® City are o bază de salvare pe 2 niveluri, magazin de schiuri cu ecran TV mare, și rastel pentru schiuri și snowboarduri, chioșc cu băuturi calde și brioșe și un parc cu zăpadă super cu stâlp de iluminat, jumătate de țeavă și bară de skateboard separată.

Acest excelent set de construcție pentru copii mai include și un camion de salvare 4x4 cu plug de zăpadă mobil, snowmobil cu remorcă atașată, plus un elicopter cu carlingă cu deschidere, rotoare care se învârt și o cameră, 11 minifigurine, o figurină câine și figurină om de zăpadă construibilă.

Include 11 minifigurine LEGO® City: trei membri din echipajul de salvare, un vânzător pentru magazinului de schi, un pilot de elicopter, un snowboarder, un schior, doi copii, un vânzător la standul cu băuturi calde și brioșe, un client, plus o figurină câine și o figurină construibilă om de zăpadă.

Această jucărie construibilă super distractivă conține o bază de salvare pe două niveluri cu antene de comunicare pe acoperiș, un magazin de schi cu televizor imens și stand pentru schiuri și snowboard-uri, un stand cu băuturi calde și brioșe, și un parc de snowboard cu stâlp de iluminare, rampă cu trepte de acces și un obstacol separat.

Setul include și un camion 4x4 de salvare cu plug de zăpadă mobil și stand pe acoperiș, un snowmobil cu remorcă, plus un elicopter cu carlingă care se deschide, elice rotative și cameră de filmat.

Printre accesorii se numără patru perechi de schiuri, trei perechi de bețe de schiat, patru snowboard-uri, patru căni, două brioșe, o seringă, un ghips pentru mână, un binoclu, două stații de transmisie, două lopeți, o cutie de prim ajutor, o cheie, un topor, un ferăstrău circular, o mătură, rachete de zăpadă, o cască cu ochelari de schi, o căciulă călduroasă și o targă, plus un separator de piese și un semn construibil.

Rotește elicea elicopterului pentru a zbura deasupra parcului de snowboard și filmează snowboarderii.

Încarcă un schior rănit pe targa trasă de snowmobil și du-l înapoi la baza de salvare pentru a-I oferi primul ajutor.

Folosește plugul de zăpadă al camionului 4x4 pentru a curăța drumul.

Această jucărie distractivă pentru copii reprezintă un cadou de sezon perfect!

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

60203

Date produs

Număr piese
806
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Clădire
Categorie
LEGO City