LEGO City - Divizia pompierilor din centrul orașului 60216
  • LEGO City - Divizia pompierilor din centrul orașului 60216

Divizia pompierilor din centrul orașului

60216
499,99 lei
În stoc
Livrare prin curier în 24-72 ore în toată țara!

Ia-ți echipamentul de pompier, e timpul să salvezi situația! Muncitorii constructori au dărâmat din greșeală un felinar stradal și au declanșat un incendiu pe un șantier din centrul orașului.

Vârsta recomandată: 6+

Număr piese
943
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO City

Divizia pompierilor din centrul orașului (60216) LEGO City

Ia-ți echipamentul de pompier, e timpul să salvezi situația! Muncitorii constructori au dărâmat din greșeală un felinar stradal și au declanșat un incendiu pe un șantier din centrul orașului. Aprinde luminile și pornește sirena de pe camionul de pompieri cu scară și gonește la fața locului.

Hei, ar fi bine să apuci toaleta aceea mobilă cu macaraua și să o dai la o parte. Hopa! Ups, scuze! Folosește-ți toporul fidel ca să spinteci scândurile, astfel încât ROS-T3 ROV să se poată lupta cu flăcările. Întinde scara și folosește pompa de apă pentru a stinge incendiul de pe acoperișul clădirii în flăcări. Poți stinge incendiul înainte de a scăpa de sub control? Încă o zi palpitantă pentru echipa de pompieri LEGO City!

Include 7 minifigurine LEGO City: 2 muncitori de șantier, un pilot și 4 pompieri.

Acest set creativ de joacă include o clădire pe 3 niveluri cu acoperiș, zonă de șantier cu gard, suporturi pentru unelte, stâlp de iluminat care poate fi doborât și o toaletă portabilă cu acoperiș și ușă care se pot îndepărta plus o macara turn cu braț mobil și vinci funcțional cu cârlig.

Setul mai include și un camion de pompieri cu scară rotativă extensibilă, stabilizatoare extensibile, spațiu de depozitare pe lateral și în față, și două componente noi pentru ianuarie 2019: sirenă cu lumini și sunete și furtun de stins incendiile cu pompă de aer care simulează un jet de apă.

Acest set bestial mai include și un elicopter de pompieri cu carlingă care se deschide și vehiculul comandat de la distanță R.O.S.-T3, ambele dotate cu lansatoare noi pentru ianuarie 2019, plus o motocicletă de pompieri.

Accesoriile includ 2 lumini de avertizare, un radio, 2 seturi de echipament anti-fum, 12 piese de apă, un ciocan pneumatic, un sandwich, două sticle de apă, piesă de comandă pentru macara, două topoare de pompieri noi pentru ianuarie 2019, o piesă de comandă pentru R.O.S.-T3 și 9 flăcări construibile care se pot răsturna.

Rotește brațul macaralei și ridică toaleta portabilă în aer cu vinciul.

Apasă pe sirena cu lumini și sunete în timp ce gonești cu camionul spre locul incendiului.

Ridică scara și strânge pompa de aer pentru a lansa piesele de apă și a doborî piesele de flăcări.

Încarcă și trage cu lansatoarele cu 3 piese de pe elicopter și R.O.S.-T3 pentru a ajuta la lupta împotriva focului.

Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și poate fi folosit pentru ore întregi de joacă! Jucăriile fără baterii ajută la dezvoltarea imaginației și abilităților de construcție independentă, și le oferă copiilor plăcerea de a inventa povești noi.

               

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

60216

Date produs

Număr piese
943
Cu Vârsta Între
4 - 7 ani
7 - 12 ani
Tip construcție
Alte vehicule
Categorie
LEGO City