LEGO City - Centrul de lansare 60228
  • LEGO City - Centrul de lansare 60228

Centrul de lansare

60228
519,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Agenția Spațială LEGO® City are nevoie de tine! Pregătește-te de lansarea Rachetei pentru spațiul îndepărtat de pe platforma de lansare inspirată de NASA, împreună cu oamenii de știință și astronauții. 

Vârsta recomandată: 7+

Număr piese
837
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO City

Centrul de lansare (60228) LEGO City

Agenția Spațială LEGO® City are nevoie de tine! Pregătește-te de lansarea Rachetei pentru spațiul îndepărtat de pe platforma de lansare inspirată de NASA, împreună cu oamenii de știință și astronauții. Testează roverul pentru a te asigura că este pregătit să preia eșantioanele de geode în zona de antrenament, în timp ce robotul studiază terenul pentru artefacte interesante.

Încarcă telescopul pe rachetă pentru zbor, apoi du astronauții la monoșină pentru a se putea îmbarca. Întoarce-te la Centrul de comandă a lansării și urmărește numărătoarea inversă, momentul lansării se apropie! Pssst! Știai că acest set de joc este inspirat de misiunile NASA din viața reală? Grozav, chiar așa!

Include 6 minifigurine LEGO City: 2 astronauți, 2 oameni de știință, un director de lansări, un tehnician de la sol plus un robot.

Setul conține o rachetă modulară inspirată de NASA, cu mai multe trepte, care poate fi modificată în diverse feluri, cu modulul de booster, cel de depozitare și cel de cabină, un rover cu clește articulat, telescop spațial cu panouri solare extensibile și lupă, plus un sistem de șine cu mai multe opriri și 2 vagonete.

Acest set de joacă deosebit de detaliat include un centru de lansare care se poate deschide, cu geamuri detașabile, 2 mese de lucru cu ecrne mici, ecrane mari pentru numărătoarea inversă și monitorizarea telescopului și spațiu pentru a introduce un telefon mobil, precum și platforma de lansare cu turnuri care se deschid și o zonă de cercetare cu o placă cu simbol secret!

Accesoriile include 2 geode, 2 căști cu vizor albastru, o lupă, un scanner, o placă cu un simbol misterios, fierăstrău circular, cheie, telefon, 4 piese de apă plus o cameră și un separator de piese.

Introdu un telefon mobil în spațiul special din centrul de lansare pentru a trăi joaca interactivă cu aplicația LEGO City Explorers.

Racheta măsoară peste 42 cm înălțime, 11 cm lungime și 6 cm lățime.

Telescopul spațial măsoară peste 9 cm lungime și 3 cm lățime.

Roverul cu brațul retractat măsoară peste 5 cm înălțime, 9 cm lungime și 7 cm lățime.

Centrul de lansare închis măsoară peste 18 cm înălțime, 13 cm lungime și 13 cm lățime.

Platforma de lansare cu turnurile ridicate măsoară peste 24 cm înălțime, 12 cm lungime și 12 cm lățime.

Vagonetele legate măsoară peste 3 cm înălțime, 10 cm lungime și 3 cm lățime.

Segmentul de șine măsoară peste 8 cm înălțime, 36 cm lungime și 47 cm lățime.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

60228

Date produs

Număr piese
837
Cu Vârsta Între
7 - 12 ani
Categorie
LEGO City