LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197
  • LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe - 31197

Andy Warhol's Marilyn Monroe

31197
599,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Recreează faimoasa operă de artă cu acest set LEGO Andy Warhol’s Marilyn Monroe 31197 și scapă de stresul rutinei zilnice, relaxează-te cu o activitate nouă, și bucură-te de un lucru creat de tine pentru tine.

Număr piese
3341
Cu Vârsta Între
18 + ani
Tip construcție
Tablouri
Categorie
LEGO Art
Cod EAN
5702016677683

Andy Warhol's Marilyn Monroe (31197) LEGO Art

Acest set LEGO Art face parte dintr-o colecție de seturi de construit pentru adulții care sunt pasionați de cultura pop, artă, design și arhitectură. Aceste seturi sunt cadouri excelente pentru oricine caută un nou proiect de hobby.

Dacă ești fan Andy Warhol sau Marilyn Monroe, atunci acesta ți-a fost predestinat! Recreează faimoasa operă de artă  cu acest set LEGO Andy Warhol’s Marilyn Monroe 31197 și scapă de stresul rutinei zilnice, relaxează-te cu o activitate nouă, și bucură-te de un lucru creat de tine pentru tine.

Reimaginează-ți faimoasa operă de artă pop reprezentând portretul lui Marilyn Monroe. Pe măsură ce construiești, ascultă coloana sonoră inclusă și afundă-te într-o lume a artei și creativității în timp ce afli detalii neașteptate și povești audio legate de set. După ce ai adăugat și ultimul detaliu, placa exclusivă cu autograf, e timpul să îți afișezi cu mândrie opera pe perete sau pe un raft.

Construiește cu mâinile tale această operă celebră cu setul LEGO Art Andy Warhol’s Marilyn Monroe 31197, care include 4 opțiuni unice de construcție dintre care poți alege. La final, după ore de relaxare și construcție, afișează-ți munca cu mândrie!

Răsfață-te și fii permite-ți creativitatea să iasă la suprafață cu un set LEGO cu 3332 de piese care include 9 plăci speciale pentru a decora peretele, o placă exclusivă cu autograf, ramă construită din piese LEGO, o piesă nouă și unică pentru a agăța acest tablou LEGO și un separator de piese nou pentru a putea reconstrui cu ușurință.

Această operă de artă 4-în-1 are peste 40 cm lungime și lățime. Arată fantastic pe un perete sau un raft, în timp ce detaliile autentice o vor face să iasă în evidență oriunde alegi să o afișezi. Acest set LEGO include 4 opțiuni diferite de construcție dintre care poți alege.

Nu are nevoie de baterii; acest set pentru adulți oferă o experiență de construcție relaxantă și captivantă folosind piese LEGO împreună cu o coloană sonoră  unică. Scapă de agitația lumii moderne și creează o operă de artă splendidă.

Cartea de instrucțiuni te va ghida de-a lungul procesului de construcție, începând cu o aprofundare a artei din spatele setului.

Modelele LEGO Art includ reprezentări superbe ale unor opere de artă celebre, muzicieni, super eroi și lorzi Sith, și sunt modul perfect de a te lăsa în voia creativității în timp ce construiești o piesă de artă unică, iar cu coloana sonoră inclusă poți aprofunda setul și învăța detalii noi despre el.

 

Avertisment!

Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

31197

Date produs

Număr piese
3341
Cu Vârsta Între
18 + ani
Tip construcție
Tablouri
Categorie
LEGO Art
Cod EAN
5702016677683