Modalitatea de livrare

COVID-19: Comenzile și livrările se derulează în regim normal, neexistând probleme majore cu stocurile sau cu livrarea comenzilor. Toate produsele expediate sunt dezinfectate și manipulate cu mănuși de protecție dar recomandăm să fie dezinfectate imediat după primire!

Livrările sunt efectuate prin intermediul societății de curierat rapid DPD Curier cu acoperire pe tot teritoriul României.

Vă rugăm ca la primirea pachetului să verificați produsele comandate pentru a nu exista eventuale nereguli. În cazul în care în colet nu găsiți produsele comandate vă rugăm să faceți o sesizare telefonică sau prin email.

Expedierea comenzii

Dacă plasați o comandă pe site de Luni până Vineri aceasta poate fi expediată în ziua următoare, livrarea durând maxim 48 de ore (ex: dacă plasați comanda marți la ora 15.30 comanda va ajunge la dumneavoastră joi, dacă plasați comanda vineri după ora 15.30 comanda va fi expediată luni și va ajunge marți). Toate stocurile de pe site sunt reale și sunt actualizate în timp real, nu aducem la comandă produse care apar că nu sunt pe stoc. Stocurile se actualizează săptămânal în funcție de fluxul de aprovizionare.

Costul livrării

Percepem o taxă de livrare unică indiferent de adresa de livrare sau de greutatea coletului în valoare de 18 lei  pentru toate comenzile.

Am vrea să înțelegeți că depindem de firmele de curierat iar în perioadele aglomerate (Black Friday, 1 Decembrie, 6 Decembrie, de 1 Iunie etc.) sau în situații excepționale, pot apărea întârzieri. Dacă produsele comandate nu au ajuns la timp vă rugăm să ne anunțați și vom face tot posibilul să rezolvăm situația.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina Termeni și condiții.