Barca lui Boun

43185
299,99 lei
Stoc epuizat
Livrare prin Curier Expres în 24-72 ore!

Fanii filmului Disney Raya și ultimul dragon vor adora acest set Barca lui Boun LEGO® ǀ Disney (43185). Acest kit minunat include o barcă mare și 2 construcții mai mici pentru a impulsiona joaca pe roluri. Setul vine de asemenea cu instrucțiuni de construcție tipărite și Instructions PLUS digitale! Folosind aplicația Instrucțiuni de construcție LEGO, chiar și copiii mai mici se vor simți ca niște maeștri constructori, datorită procesului de construcție ghidat din viața reală... formidabil!

Număr piese
247
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO Disney Princess

Detaliile sunt impresionante
Setul include o barcă detaliată cu decorațiuni creveți mari și mici, o platformă colorată, vâslă și chepeng, plus o zonă de doc cu o piață mică, o barcă mai mică pentru Ongi și o mulțime de accesorii și elemente de începere a jocului.

Un cadou cool și unic
Acest set este adus la viață de imaginația copiilor și include figurinele minipăpuși Sisu uman și Boun Disney, plus 3 figurine LEGO Ongi. Este un cadou perfect pentru copiii care doresc să fie la curent cu cele mai recente tendințe, și stimulează creativitatea și abilitățile de joacă pe roluri, jucând scene din film sau inventând scene noi

43185

Date produs

Număr piese
247
Cu Vârsta Între
6+
Categorie
LEGO Disney Princess